English
Nederlands
Mooie fietsen voor een betere wereld

Stadsfiets

CitybikeDe stadsfiets van bamboe is als eerste getest op de straten van Accra, Ghana. Hier heeft hij bewezen stabiel maar ook wendbaar te zijn, nodig voor het vermijden van gaten in de weg of agressieve taxichauffeurs. De fiets is super voor woon-werkverkeer en is niet bang voor een stuk door het bos. Deze fiets met 28" wielen wordt standaard voorzien van een leren Brooks zadel, spatborden en een kettingkast. Optioneel zijn onder ander een bagagedrager, verende voorvork, singlespeed of naafdynamo ook mogelijk.

Ontworpen voor gebruik met slechts één kettingblad voor. Framegewicht varieert van 1,6kg tot 2,3 kg, afhankelijk van de maat.

 

Het verschil tussen de stadsfiets en de mountainbike is dat de stadsfiets standaard is uitgerust met:

- een kettingkast;

- spatborden;

 

- grotere 28 inch wielen (ipv 26’);

- 9 of 10 versnellingen.

De stadsfiets heeft standaard géén verende voorvork.

 De consumentenprijs van een los frame is €899 voor een Ghanees frame. Voor de exclusievere Ugandese versie, met interne kabelgeleiding is de consumentenprijs € 999,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. Goede marges beschikbaar voor winkeliers!

Een complete fiets is al verkrijgbaar vanaf  € 1999,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. Personalisatie is uiteraard mogelijk!

Samen bepalen we de maat, zodat uw klant de perfecte fiets krijgt.
Neem contact op om het frame te bestellen.

Wilt u meer weten? Kijk hier eens!

* wijzigingen voorbehouden