English
Nederlands
Mooie fietsen voor een betere wereld

Racefiets

De racefiets van EerlijkeKansen!

Ad6 fiets met bidonDit frame is ontworpen naar de klassieke Europese racefiets geometrie. Het bamboe absorbeert trillingen extreem goed en is geschikt voor ruw terrein. Het frame is ontworpen om erg stijf te zijn en is handgemaakt in Afrika. De grote range maten stelt je in staat de perfect passende fiets te kiezen, maar maatwerk is ook mogelijk. De fietsen hebben naar wens horizontale of verticale dropouts. Een singlespeed bouwen of een naafversnelling monteren kan dus goed. Een rembrug is onderdeel van het frame, maar ook schijfremmen zijn mogelijk. Eventueel zijn zelfs bagagerekjes en spatborden te monteren voor een tourfiets. De frames wegen 1,5 tot 2,5 kg, afhankelijk van de maat.

De consumentenprijs van een los frame is €899 voor een Ghanees frame. Voor de exclusievere Ugandese versie, met interne kabelgeleiding is de consumentenprijs € 999,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. Goede marges beschikbaar voor winkeliers!

Bepaal uw maat aan de hand van deze tabel en neem contact op om uw droomfiets te bestellen. Standaard is de bamboe racefiets uitgerust met een Shimano 105 groepset, maar personalisatie is natuurlijk altijd mogelijk. Zo bepaalt u zelf welke fiets úw ideale fiets is! 


Leest u graag een uitgebreide review van deze fiets? Klik dan hier